SKYPE Статуси

1. Режим "На линия" - всички в контакт листа виждат, че сте свободен за чат. Подчертавам - ВСИчКИ! Да, и досадната колежка от рецепцията, която от край време се мъчи да ви свали, но вие се дърпате (дали не е защото тя има точно 2 зъба?). Да, и съседа от апартамент 4Б, които все си търси за какво да се заяде. Да, и тъща ви.

2. Режим "СкъпоМиЕ" - непознатите ви търсят. Статус при който всички спамери, псевдо-лесбийки, псевдо-стриптизьори и тем подобни могат да ви звънят/досаждат/искат какво ли не.

3. Режим "Отсъстващ" - добро решение ако не ви се занимава с гореизброените. Възможно е също да го слагате, си мислите, че говорите с някоя яка мацка например, а се оказва, че е 65 годишна бабка.

4. Режим "Недостъпен" - статус с които можете да сваляте мацки най-успешно. Всички знаем, че "недостъпните" се радват на най-голямо внимание.

5. Режим "Отпочиващ" - след тежък трудов ден във vbox7 и ICQ е време за малко почивка в SKYPE. Рискове: шансът да ви включат в конферентен разговор се увеличава с 20 процента.

6. Режим "Инкогнито" - можете да се криете от всички - в контакт лист и извън него. че защо ви е някой да ви пише???

7. Режим "Извън линия" - време беше. Амин.
0Коментара
0Споделяния
Следвайте Vic4e.com, за да получавате актуализации